1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Microsoft Surface termékek


Cégünk forgalmazza a Microsoft Surface brand eszközeit és kiegészítőit, így elérhető Surface 3 és Surface Pro 3 tablet gépek széles választéka a kapcsolódó kiegészítőkkel együtt, beleérve a egyedileg módosított Type Cover billentyűzetet, mely így már magyar kiosztású, teljesértékű háttérvilágítással is elérhető.

Július 03. óta elérhetők a Surface 3 4G LTE modellek.

Júliustól előrendelhetők a Surface Hub termékek és kiegészítői, a gyártó által megjelölt várható szállítási dátum globálisan Szeptember közepe.

Bővebb információért keresse kereskedőinket.

Surface 3

Elsősorban átlagfelhasználóknak (beleértve és külön kiemelve a tanulókat) szánt gép 10,8 colos ClearType FullHD Plus (1920×1280 | 3:2) kijelzője alatt egy ARM processzor helyett már egy (ventilátor nélküli) négymagos Intel Atom X7 dolgozik

Bővebben

Az alig 800 grammos  Surface Pro 3 egy prémium laptop tudását és teljesítményét összesíti egy vékony és könnyű kialakítású designban. A Surface Pro 3  12" Full HD Plus kijelzővel, teljes funkcionalitású billentyűzettel és több pozíciós kitámasztóval rendelkezik. 

Bővebben

A Suface Hub főként az üzleti felhasználókat veszi célba, ahol rengeteg előnyt jelent a hatalmas érintőkijelző, amely mögött Windows 10 operációs rendszert futtató komplett PC lapul. Egyrészt ezért a Surface Hub minden olyan alkalmazást képes futtatni, ami egy tradicionális PC-n elindítható, másrészt lehetőséget kínál arra is, hogy egyebek mellett két nyomásérzékeny érintőceruza használatával egyszerre több ember is használja

Bővebben

Toll

Alkategóriák

Kiegészítők általános leírása

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook