1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Felhő alapú szolgáltatások

A felhő alapú szolgáltatások alatt azt értjük, ha a szolgáltatást a saját gépünkön vesszük igénybe, lokálisan, de a szolgáltatás nyújtásáért felelős infrastruktúra nem cégen belül működik, nem helyben vannak üzemeltetve a szerverek. Sőt, azok nem is a mi tulajdonunkban van, sok esetben nem is tudjuk, hogy pontosan mi és hol helyezkedik el, viszont pontosan definiálva van, hogy mit nyújtanak, milyen rendelkezésre állással, biztonsággal és természetesen mennyiért. A felhőszolgáltatások terjedése világszintű trend, a felhőszolgáltatások előnyeit és költséghatékonyságát számos vállalat épp napjainkban kezdi felfedezni. A felhőszolgáltatás egyik legnagyobb előnye az üzleti felhasználók részére, hogy az előfizető igényeihez igazítva skálázható, és lehetőség van a fogyasztás alapú elszámolásra is. A felhőalapú informatikai megoldások szinte bármilyen méretű és típusú vállalat számára előnyösek, csupán a szervezethez illő szolgáltatási típust kell megfelelően kiválasztani.

Felhő alapú szolgáltatások

Azure

Az Azure a Microsoft felhő-számítástechnikai platformja, amelynek folyamatosan gyarapodó integrált elemzési, számítási, adatbázis-, mobil-, hálózatkezelési, tárolási és webszolgáltatásai gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkát tesznek lehetővé. Az Azure minden fejlesztő és informatikus számára hatékony munkavégzést biztosít. Az integrált eszközök, a beépített sablonok és a felügyelt szolgáltatások segítségével könnyen és gyorsan elkészíthetők és felügyelhetők a vállalati, mobil-, web- és IoT-alkalmazások, a már meglévő szaktudás és technológiák felhasználásával.

Bővebben...

Office 365

Az Office 365 a Microsoft felhőben lévő irodai munkát és üzleti folyamatokat támogató rendszere. Alapvetően a hagyományos Office elemek /Word, Excel, PowerPoint, OneNote stb. mindegyikét tartalmazza, számos kiegészítő lehetőséggel. Az előfizetési csomagunktól függően komplett Office programot, dokumentumtárat, IP alapú telefon és videokonferencia rendszert, levelezési és weboldal létrehozási lehetőségeket is kaphatunk.  

Bővebben...

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook