1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Kollaborációs megoldások

A kollaboráció egy olyan megoldás készlet, amely kombinálja a hagyományos kommunikációs formákat és integrálja a használt üzleti alkalmazásokat, így segít növelni az üzleti folyamatok hatékonyságát. Ilyen eszközök segítségével lehetséges egyetlen felületről elérni a változatos kommunikációs formákat (keresni a vállalati címtárban, chat, e-mail, telefon, videokonferencia, webkonferencia) -, miközben desktopon, notebookon vagy mobilkészüléken folyik a munka. Az egységes kommunikációs megoldáson keresztül nem csak számos kommunikációs forma válik  elérhetővé, de a partner elérhetőségének függvényében képesek leszünk kiválasztani a legmegfelelőbb eszközt a kommunikációra.

E-mail, hang-és videokonferencia, chat, naptár, fax, jelenlét-információ egyetlen, könnyen használható alkalmazásban - mind az asztali és a mobil eszközökön. A kollaboráció nagy előnye, hogy egyesíti ezeket a korábban különálló rendszereket és  könnyű hozzáférést biztosít a funkciókhoz.

Kollaborációs termékek, megoldások

Cisco kollaboráció

A vállalatok mindennapi munkája során egyre gyakrabban merülnek fel olyan feladatok, melyek megoldásában földrajzilag eltérő helyen és különböző időben dolgozó munkatársak folyamatos együttműködésére van szükség. A hatékony együttműködést, a zökkenőmentes kommunikációt és a közös tudás használatát a csoportmunka és online kollaborációs szoftverek ötvözésével megvalósítható vállalati közösségi rendszerek biztosíthatják.

Bővebben...

Polycom collaboráció

Napjaink internet alapú világában a távoli valós idejű kommunikáció és kollaboráció képesség kulcsfontosságú egy vállalat sikerességéhez. A hang, videó, adat és web-es kollaborációs megoldások vezető megoldás szállítójaként a Polycom a  legfejlettebb konferencia-technológiákat kínálja a magyar vállalatoknak is, hogy a leghatékonyabban tudjanak együttműködni bármilyen hálózati körülmények között. Ez az, amiért egyre több vállalat használja a Polycom konferenciarendszereit szerte a világban.

Bővebben...

Skype for Business

A Microsoft Skype for Business közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform. A Skype for Business tetszőleges helyen tartózkodó személyek között teremt kapcsolatot a felhasználók megszokott munkakörnyezetének részeként. A Sype for Business egyetlen ügyféloldali alkalmazásban egyesíti a valós idejű kommunikáció különféle formáit, köztük a hang- és videohívásokat, az online-értekezleteket, a személyes jelenlétet, a csevegést, valamint az állandó csevegő funkciót. Ha egyetlen alkalmazás látja el több program feladatait, egyszerűbbé válik a rendszer kiépítése, használatba vétele és támogatása.

Bővebben...

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook