1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Polycom

Polycom HD videokonferencia

Napjaink legfejlettebb audio-vizuális kommunikációs formája a High Definition videokonferencia kapcsolat. Ez a technológia minden részletében arra törekszik, hogy a személyes találkozás élményét a lehető legnagyobb mértékben biztosítsa a résztvevők számára.

A verbális eszközök, személyes varázs, kisugárzás, a beszélő felek egymásra hatása, a szemkontaktus mind-mind alapvetőek egy személyes találkozón. De hogyan érvényesíthetők ezek, ha a felek monitoron látják, hangszórókon hallják egymást? Valóban lefolytatható egy komoly tárgyalás úgy, hogy a résztvevők más-más helyszínen tartózkodnak?

A High Definiton videokonferencia rendszerek nagy felbontású kamerákkal és képernyőkkel, továbbá fejlett hangtechnikai eszközökkel biztosítanak élethű kapcsolatot a beszélő felek között. Ezt a műszaki eszközök és a legmodernebb jelátviteli berendezések tökéletes összhangja biztosítja. Így egy manapság már természetesnek számító üzleti internet kapcsolaton keresztül élethű beszélgetés, tárgyalás folytatható, számítógépes tartalmak, alkalmazások mutathatók be egymásnak.


A High Definition személyes, csoportos (tárgyaló, vagy oktatótermi), továbbá telepresence megoldások minden területen lehetőséget adnak a távolságokat átlépő, legfejlettebb kommunikációra. Korunk költség- és időérzékeny világában van reális, ésszerű megoldás a kommunikáció új, de emberi formáira.

A hang, videó, adat és web-es kollaborációs megoldások szállítójaként a Polycom a  legfejlettebb konferencia-technológiákat kínálja, hogy a cégek és szervezetek a  leghatékonyabban tudjanak együttműködni bármilyen hálózati körülmények között, bárhol is legyenek földrajzilag.

 

Egységes kommunikáció: Microsoft-Polycom

A Polycom a videokommunikáció megoldások legszélesebb választékát kínálja. Ezek a megoldások szabvány-alapúak és közvetlenül működnek együtt a Lync-el. A Polycom CX szériás megoldásai nem csak natív módon kapcsolódnak a Lynchez, de a felhasználói felületük is megegyezik, így a felhasználók már az első naptól kezdve bátran használhatják.

Integrálhatóság a meglévő Microsoft infrastruktúrával, pl Microsoft Active Directory, Exchange Server, Edge Server (tűzfal átjárás).

Lync kompatibilis kommunikációs megoldások vállalati szinten – addicionális gateway-ek nélkül.

Experience 1080p “around-the-table” video with Microsoft Lync 2013

The Polycom CX5500 Unified Conference Station delivers a unique HD voice and video collaboration experience in Microsoft® Lync™ environments.

Bővebben

Unified collaboration system optimized for Microsoft Lync

The first HD room telepresence system with the full collaboration capability of Microsoft Lync embedded in its core.

Built specifically for Lync environments, the Polycom CX7000 natively combines all the powerful collaboration features of Lync with the high-definition video and voice Polycom is known for. The result is a simple, seamless, collaboration experience.

Bővebben

Next-generation dedicated Lync room system

Polycom CX8000 for Microsoft Lync is purpose-built for Lync 2013 and designed to extend the familiar Lync collaboration experience that people love into conference room environment.

Bővebben

Polycom® RealPresence™ Mobile for iPhone & Android - FONTOS: A Polycom RealPresence Mobile tervezték vállalati rendszerekhez és az optimális teljesítmény igényel Polycom RealPresence infrastruktúra (CMA 6.2.5 vagy RealPresence Resource Manager 8.1 és újabb). Polycom RealPresence Mobile fut a Polycom RealPresence Platform, amely lehetővé teszi a tabletták és okostelefonok videokonferencia más mobil eszközök, valamint asztali és magával ragadó video-rendszerek.

Bővebben

A Polycom RealPresence asztali alkalmazás nagy teljesítményű videokommunkációt biztosít akár Windows alapú, akár Mac OS alapú operációs rendszereken keresztül. A RealPresence asztali alkalmazások egyesítik a minőséget, a nagyszerű teljesítményt és az egyszerű használatot.
A RealPresence asztali alklamzása a következőket kínálja:

Bővebben

HD videokonferencia rendszer kis- és közepes termi használatra

A Polycom HDX8000 a Polycom HD videokonferencia család kis- és közepes termi használatra szánt alap modellje. Az audiovizuális integrációra tervezett kodek 4 féle HD videó (HDCI, BNC, DVI) bemenettel és 3 féle kimenettel rendelkezik. Ideális megoldás ahol a képi és hangi minőségben nincs helye kompromisszumoknak. A Polycom Eagle Eye kamera az iparág legfejlettebb HD PTZ kamerája.

A HDX sorozat valóban 1280x720 képfelbontást és 30 fps képfrissítést biztosít mind küldésben, mind fogadásban!

Bővebben

A Polycom HDX 7000 széria rugalmas és meggyőző HD videokonferenciázást biztosít az általános munkahelyi környezetben. A vizuális kommunikáció teljes eszköztárát felhasználva a HDX 7000 széria ideális megoldás az oktatásban, egészségügyben, nagyvállalati környezetben és egyéb igény szerinti együttműködésekhez.

Bővebben

Most növelheti az együttműködés hatékonyságát, mialatt utazási költséget takarít meg. Tartson előadásokat a diákoknak a világ bármely táján egy teremből, hozza össze valós időben földrajzilag távol levő munkacsoportjait; alkalmazkodjon a felgyorsult világ diktálta követelményekhez.

Bővebben

High Definition ready irodai videokonferencia

A HDX4000 a Polycom HDX család integrált desktop videokonferencia modellje. Alapkivitelben Standard Definition (4CIF) képfelbontást továbbít, opcionálisan szoftveresen upgradelhető High Definition képességre. A 20" LCD monitorba épített kamera, mikrofonok és hangszórók kész megoldást jelentenek az íróasztalon. A tökéletes kódolásért egy különálló kis méretű kodek gondoskodik.

Bővebben

Elegáns forma és világos színű részegységek. Nagyfelbontású kamera kép és prezentáció átvitel. Három kijelző kezelése. 8 résztvevős multipont képesség választható. Nagyfelbontású ki- és bemenetek külső eszközök számára.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook