1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Polycom collaboráció

Kommunikációs, kollaborációs és csoportmunka megoldások

Napjaink internet alapú világában a távoli valós idejű kommunikáció és kollaboráció képesség kulcsfontosságú egy vállalat sikerességéhez. A hang, videó, adat és web-es kollaborációs megoldások vezető megoldás szállítójaként a Polycom a  legfejlettebb konferencia-technológiákat kínálja a magyar vállalatoknak is, hogy a leghatékonyabban tudjanak együttműködni bármilyen hálózati körülmények között. Ez az, amiért egyre több vállalat használja a Polycom konferenciarendszereit szerte a világban.


Polycom RealPresence

A Polycom RealPresence Collaboration Server segítségével több résztvevős videó, hang és tartalom kollaboráció bonyolítható le a legjobb minőségben és a leginkább költséghatékonyabb módon. Munkatársak, partnerek kapcsolata akár különálló kommunikációs rendszereken keresztül valósítható meg költséges gateway alkalmazások nélkül. A nyílt szabvány alapú architektúra a legtöbb létező és elterjedőben lévő szabványt, protokollt, és integrálható alkalmazást támogatja. A beépített gateway funkcionalitásnak köszönhetően összekapcsolható H.323 vagy ISDN videokonferencia eszköz, SIP IP telefon, hagyományos telefon (ISDN, PSTN, mobil), vagy UC kliens (pl. Microsoft Skype for Business).A piactársak megoldásaihoz képest többszörös híváskapacitás is elérhető akár 50%-os sávszélesség használat mellett. Ez a páratlan hatékonyság az alacsony üzemeltetési költségekben is megmutatkozik.


Központi menedzsment

A központ menedzsment alapvető komponense a Polycom RealPresence Platformnak, amellyel kis- és közepes videokonferencia hálózatok üzemeltethetőek. Az alkalmazás segítségével monitorozható, felügyelhető, menedzselhető gyakorlatilag korlátlan számú videó eszköz, valamint címtár integrációt, naptár alapú konferencia ütemezési és riportolási lehetőségeket is kínál. Ezzel az egyszeri alkalmazással a vállalatok akár globális eszközparkot is kezelhetnek, amelyek ugyanúgy tartalmazhatnak videó-klienssel rendelkező tableteket, okostelefonokat, asztali és tárgyalótermi rendszereket. A felhasználási riportok pontos képet adnak a rendszerek kihasználtságáról, esetleges hibáiról, így nagymértékben növelhető az üzembiztonság.  A szervezeti előnyök nem csak az üzemeltetési költségek optimalizálásában, hanem az erőforrások hatékonyabb kihasználásában, a felhasználói élmény javulásában is megmutatkoznak. Az automatizált szoftverfrissítések, a távoli konfigurálás és támogatás lehetősége és a jelenlét alapú címtár egyszerűbbé teszi a hívásokat. A menedzsment platform segítségével szorosabbá tehetjük az integrációt a Microsoft Skype for Bussiness (Lync), Exchange, Outlook, vagy IBM Domino, IBM Sametime, Lotus Notes rendszerünkkel. A naptárba felvitt virtuális találkozó időpontjában a rendszer automatikusan felépíti a hívást, így a tárgyalóterembe lépve már az élő kapcsolat várja a résztvevőket.

A Polycom és a Microsoft teljes, átfogó megoldás kínál a Skype for Bussiness egységes kommunikációs környezethez.Ezek az egyedülálló megoldások gördülékeny kommunikációs átjárást biztosítanak az olyan csatornák között, mint az azonnali üzenetküldés, jelenléti információk, telefónia, videokonferencia infrastruktúra, legyen szó asztali, tárgyalótermi vagy mobil felhasználói környezetről.


Microsoft integráció

A Polycom a videokommunikáció megoldások legszélesebb választékát kínálja. Ezek a megoldások szabvány-alapúak és közvetlenül működnek együtt a Skype for Business-el. A Polycom CX szériás megoldásai nem csak natív módon kapcsolódnak a Skype for Business-hez, de a felhasználói felületük is megegyezik, így a felhasználók már az első naptól kezdve bátran használhatják.

A Skype for Business optimalizált videó megoldásokkal: Natív Skype for Business vizuális kollaborációs élmény az egyedülálló 360°-os panoráma kamerával és érintőképernyős konferenciatermi rendszerrel.

A Skype for Business kompatibilis videó megoldásokkal: Integrálhatóság a meglévő Microsoft infrastruktúrával, pl Microsoft Active Directory, Exchange Server, Edge Server (tűzfal átjárás)

 
IP telefónia

A Polycom CX szériás asztali és konferenciatelefonjai minden Microsoft Skype for Business funkciót elérhetővé tesz, hogy maximálisan kihasználhassuk a Skype for Business infrastruktúra adta előnyöket. A Polycom HD Voice technológia kristálytiszta hívásokat biztosít minden felhasználónak. A natív Microsoft Lync Phone Edition szoftver egyszerű felhasználói felületet biztosít a hívások kezeléséhez, valamint a naptár, címlista és jelenléti információk eléréséhez. Az USB-s “Better Together” lehetőségnek köszönhetően a telefon szorosan integrálódik a PC-s klienshez.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook