1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Skype for Business (Lync)

A Microsoft Skype for Business közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform.

A Microsoft Skype for Business közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform. A Skype for Business tetszőleges helyen tartózkodó személyek között teremt kapcsolatot a felhasználók megszokott munkakörnyezetének részeként. A Sype for Business egyetlen ügyféloldali alkalmazásban egyesíti a valós idejű kommunikáció különféle formáit, köztük a hang- és videohívásokat, az online-értekezleteket, a személyes jelenlétet, a csevegést, valamint az állandó csevegő funkciót. Ha egyetlen alkalmazás látja el több program feladatait, egyszerűbbé válik a rendszer kiépítése, használatba vétele és támogatása.

Kapcsolatteremtés bárkivel

Akár 250 személy is részt vehet az értekezleteken – még akkor is, ha nem a Skype Vállalati verzió felhasználói. Ehhez csak egy telefonra vagy internetkapcsolatra van szükség.

Sype for Business Web App pedig lehetővé teszi, hogy a számítógépek felhasználói HTML5-alapú böngészőből csatlakozzanak Sype for Business-értekezletekhez, és teljes értékűen kihasználhassák azok lehetőségeit, ideértve a több résztvevős HD-videoátvitelt, az internetes hanghívást, a csevegést, valamint az asztal, az alkalmazások és a PowerPoint megosztását.

Mobileszközökön használható Sype for Business-ügyfélalkalmazások érhetők el Windows Phone, iPhone, iPad és Android platformokon.

Hatékony munkavégzés az Office-alkalmazásokban

Megtekintheti partnerei online állapotát, értekezleteket ütemezhet az Outlookban és beszélgetéseket kezdeményezhet olyan alkalmazásokból, mint a Word vagy a PowerPoint. A partnerek elérhetőségi állapotát vizuális jelenlétjelzők mutatják. Névjegykártya gyűjtemény, amely megjeleníti a partner nagy felbontású fényképét, jelenlétét, állapotjegyzetét, tartózkodási helyét és a munkahelyével kapcsolatos adatokat. A kártya egységesen jelenik meg a Microsoft Office-alkalmazásokban.

Online értekezletek

Lehetséges virtuális szobák létrehozása vagy az ezekben való részvétel, amelyek témakörök szerint szerveződnek, és amelyekben munkacsoportok vagy kijelölt munkatársak találkoznak és dolgoznak együtt valós időben. A beszélgetések kereshetők és később is elérhetők maradnak, ami hatékony információ megosztást tesz lehetővé.

Biztonság és felügyelet

A beszélgetéseket megbízható hitelesítés és titkosítás védi, és Ön rendelkezhet a fiókok és funkciók felett. Az Aktív megfigyelés lehetőséget ad a Sype for Business-rendszergazdáknak, hogy a nyilvános interneten keresztül kísérjék figyelemmel a különféle adatközpontokhoz tartozó csoportokat, kiszolgálókat és hálózatokat.

IP telefónia

A Sype for Business ötvözi a hagyományos PBX telefónia képességeket a gazdag jelenléti információval, csevegéssel és konferenciahívásokkal egy komplett és hatékony kommunikációs megoldást kínálva. A felhasználóknak lehetőségük van az intuitív telefónia eszközök használatára bárhonnan, bármilyen eszközről, míg a rendszergazdáknak csupán egyetlen kiszolgáló üzemeltetésére kell fókuszálniuk. A Sype for Business Server üzemeltetése és bevezetése egységes és konzisztens a már meglévő Microsoft infrastruktúra megoldásokkal és kompatibilis a SIP protokollt ismerő telefon alközpontokkal.
A megszokott telefónia funkciók – hívás név alapján, hívás tartása, hívástovábbítás, hívásátvétel másik eszközre, hívásparkoltatás és visszavétel, hangposta, telefonos konferencia, hívás rögzítés – integránsan együttműködnek a jelenléti információval és csevegés képességekkel. A Skype for Business beépítetten képes kezelni csapathívásokat, amivel akár üzemeltetheti helpdesk szolgáltatását vagy ügyfélszolgálatát, melyeket IVR és Callcenter funkciókkal is bővíthet.

Fokozatos migráció a telefonalközpontról az egységes kommunikációra. A Sype for Business szerverrel együttműködni képes telefon alközpontok és más telekommunikációs eszközök listája nyitott a Microsoft Unified Communications Open Interoperability Program keretein belül. Mozgassa át felhasználóit fokozatosan, telefonalközpontjáról Sype for Business szerverre kihozva a legtöbbet a meglévő infrastruktúrájából és csökkentve az átállással járó kieséseket.

Tárgyalótermi rendszer

A Surface Hub végponti eszköz a Microsoft saját gyártású Skype for Business és Office alapú tárgyalótermi kommunikációs megoldása, kiegészítve whiteboard funkciókkal és sok egyéb hasznos kollaborációs megoldással.
Bővebb információért nézze meg a Surface Hub csoportmunka végpontokat a Surface termékeink között!

 

Our Company

The main profile of Stark Solution Ltd. is designing and constructing virtualized systems, IT security solutions and online communication networks. Our skilled professional team is prepared to put  our customers ideas into reality.

 

Facebook