1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Skype for Business (Lync)

A Microsoft Skype for Business közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform.

A Microsoft Skype for Business (magyarul: Microsoft Skype vállalati verzió) közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform. A Skype for Business tetszőleges helyen tartózkodó személyek között teremt kapcsolatot a felhasználók megszokott munkakörnyezetének részeként. A Sype for Business egyetlen ügyféloldali alkalmazásban egyesíti a valós idejű kommunikáció különféle formáit, köztük a hang- és videohívásokat, az online-értekezleteket, a személyes jelenlétet, a csevegést, valamint az állandó csevegő funkciót. Ha egyetlen alkalmazás látja el több program feladatait, egyszerűbbé válik a rendszer kiépítése, használatba vétele és támogatása, továbbá beépül a Office iroda termékekbe, ezáltal semmilyen plugin vagy bővítmény nem szükséges a használatához.

Figyelem: a termék funkcionálisan fokozatosan beépül a Teams (online szolgáltatásként) termékbe, de a gyártó továbbra is támogatja a földi On-Premise környezetek megoldásaként, opcionálissá téve a felhős megoldással való hibrid kiépítés lehetőségét. Jelenlegi aktuálisan a Skype for Business Server 2019 verzió érhető el belőle.


Kapcsolatteremtés bárkivel

Akár 10000 személy is részt vehet az értekezleteken – még akkor is, ha nem a Skype Vállalati verzió felhasználói. Ehhez csak egy telefonra vagy internetkapcsolatra van szükség.*

Sype for Business Web App pedig lehetővé teszi, hogy a számítógépek felhasználói HTML5-alapú böngészőből csatlakozzanak Sype for Business-értekezletekhez, és teljes értékűen kihasználhassák azok lehetőségeit, ideértve a több résztvevős HD-videoátvitelt, az internetes hanghívást, a csevegést, valamint az asztal, az alkalmazások és a PowerPoint megosztását.

Mobileszközökön használható Sype for Business-ügyfélalkalmazások érhetők el Windows Phone, iPhone, iPad és Android platformokon.

* A skype for business Online esetében 250, Skype for Business Boardcast dedikált erőforrás esetében 1000, míg speciális instrautkúra és megfelelő netkapcsolat vagy online platform és licenc esetében 10000 felhasználó egyidejű videóhívása megoldható 


Hatékony munkavégzés az Office-alkalmazásokban

Megtekintheti partnerei online állapotát, értekezleteket ütemezhet az Outlookban és beszélgetéseket kezdeményezhet olyan alkalmazásokból, mint a Word vagy a PowerPoint. A partnerek elérhetőségi állapotát vizuális jelenlétjelzők mutatják. Névjegykártya gyűjtemény, amely megjeleníti a partner nagy felbontású fényképét, jelenlétét, állapotjegyzetét, tartózkodási helyét és a munkahelyével kapcsolatos adatokat. A kártya egységesen jelenik meg a Microsoft Office-alkalmazásokban.


Online értekezletek

Lehetséges virtuális szobák létrehozása vagy az ezekben való részvétel, amelyek témakörök szerint szerveződnek, és amelyekben munkacsoportok vagy kijelölt munkatársak találkoznak és dolgoznak együtt valós időben. A beszélgetések kereshetők és később is elérhetők maradnak, ami hatékony információ megosztást tesz lehetővé.


Biztonság és felügyelet

A beszélgetéseket megbízható hitelesítés és titkosítás védi, és Ön rendelkezhet a fiókok és funkciók felett. Az Aktív megfigyelés lehetőséget ad a Sype for Business-rendszergazdáknak, hogy a nyilvános interneten keresztül kísérjék figyelemmel a különféle adatközpontokhoz tartozó csoportokat, kiszolgálókat és hálózatokat.


IP telefónia

A Sype for Business ötvözi a hagyományos PBX telefónia képességeket a gazdag jelenléti információval, csevegéssel és konferenciahívásokkal egy komplett és hatékony kommunikációs megoldást kínálva. A felhasználóknak lehetőségük van az intuitív telefónia eszközök használatára bárhonnan, bármilyen eszközről, míg a rendszergazdáknak csupán egyetlen kiszolgáló üzemeltetésére kell fókuszálniuk. A Sype for Business Server üzemeltetése és bevezetése egységes és konzisztens a már meglévő Microsoft infrastruktúra megoldásokkal és kompatibilis a SIP protokollt ismerő telefon alközpontokkal.
A megszokott telefónia funkciók – hívás név alapján, hívás tartása, hívástovábbítás, hívásátvétel másik eszközre, hívásparkoltatás és visszavétel, hangposta, telefonos konferencia, hívás rögzítés – integránsan együttműködnek a jelenléti információval és csevegés képességekkel. A Skype for Business beépítetten képes kezelni csoporthívásokat, amivel akár üzemeltetheti helpdesk szolgáltatását vagy ügyfélszolgálatát, melyeket IVR és Callcenter funkciókkal is bővíthet.

Fokozatos migráció a telefonalközpontról az egységes kommunikációra. A Sype for Business szerverrel együttműködni képes telefon alközpontok és más telekommunikációs eszközök listája nyitott a Microsoft Unified Communications Open Interoperability Program keretein belül. Mozgassa át felhasználóit fokozatosan, telefonalközpontjáról Sype for Business szerverre kihozva a legtöbbet a meglévő infrastruktúrájából és csökkentve az átállással járó kieséseket.


Tárgyalótermi rendszer

A klasszikus videóvégponti megoldásokhoz a Microsoft Skype Rooms vagy új nevén Microsoft Teams Room megoldással egyszerübbé és laptop és számítógép mentessé teszi a tárgyalótermeket.

Amennyiben mégis valaki teljes körű csoportmunka eszközét keresi, közös szerkesztés és kollaborációval, egy gyártó termékéből ulcsrakészen, azok számára a Surface Hub nyújtja a teljeskörű megoldást, megkimélve a fcégeket a komplex és drága rendszerek megépítése, üzemeltetése és körülményes, bonyolult kezelése helyett.

A Surface Hub 2S végponti eszköz a Microsoft saját gyártású Teams, Skype for Business tárgyalótermi kommunikációs megoldása, kiegészítve Whiteboard, Office irodacsomag funkciókkal és sok egyéb hasznos kollaborációs megoldással.


Bővebb információért nézze meg a Surface Hub 2S csoportmunka végpontokat a Surface termékeink között!

Our Company

The main profile of Stark Solution Ltd. is designing and constructing virtualized systems, IT security solutions and online communication networks. Our skilled professional team is prepared to put  our customers ideas into reality.

 

Facebook