1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Azure

Csak úgy

A Microsoft felhő alapú platformja és kapcsolódó szolgáltatásai

Az Azure a Microsoft felhő-számítástechnikai platformja, amelynek folyamatosan gyarapodó integrált elemzési, számítási, adatbázis-, mobil-, hálózatkezelési, tárolási és webszolgáltatásai gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkát tesznek lehetővé. Az Azure minden fejlesztő és informatikus számára hatékony munkavégzést biztosít. Az integrált eszközök, a beépített sablonok és a felügyelt szolgáltatások segítségével könnyen és gyorsan elkészíthetők és felügyelhetők a vállalati, mobil-, web- és IoT-alkalmazások, a már meglévő szaktudás és technológiák felhasználásával.

 

 


Páratlanul hatékony

Az Azure minden fejlesztő és informatikus számára hatékony munkavégzést biztosít. Az Azure integrált eszközei, beépített sablonjai és felügyelt szolgáltatásai, valamint meglévő szaktudásuk és technológiájuk révén a fejlesztők és informatikusok könnyen és gyorsan készíthetik el és kezelhetik vállalati, mobil-, web- és IoT-alkalmazásaikat.


Nyitott és rugalmas

Az Azure az operációs rendszerek, programnyelvek, keretrendszerek, eszközök, adatbázisok és szolgáltatások rendkívül széles körét támogatja. Linuxot és Docker-tárolókat futtathat, alkalmazásokat fejleszthet JavaScript, Python, .NET, PHP, Java és Node.js nyelven, valamint háttérrendszereket készít iOS, Android és Windows rendszerű eszközökhöz. Az Azure olyan technológiákat támogat, amelyek már kiérdemelték a fejlesztők és informatikai szakemberek bizalmát.


Együttműködik a meglévő IT-környezettel

Egyes felhőszolgáltatók esetében az ügyfélnek választania kell a saját adatközpontja és a felhő között. Ezzel szemben az Azure a biztonságos magánkapcsolatok legnagyobb hálózata, a hibrid adatbázis- és tárhelymegoldások, valamint az adatok fizikai tárolási helyével és titkosításával kapcsolatos szolgáltatások révén könnyen integrálható a meglévő informatikai környezetbe, így eszközei mindig kéznél lesznek. Az Azure-t akár a saját adatközpontjában is futtathatja az Azure Stack segítségével. Az Azure hibrid felhőalapú megoldásai a két világ legjobb tulajdonságait ötvözik: több informatikai lehetőség, egyszerűbb környezet, költséghatékonyság.


Megvédjük adatait

Tudjuk, hogy még mindig vannak olyan vállalatok, amelyek bizalmatlanok a felhővel szemben. A Microsoft ezért kötelezte el magát az iparágban elsőként az ügyféladatok védelme mellett. Felhőszolgáltatóként mi kaptuk meg először az EU adatvédelmi hatóságainak elismerését az EU szigorú adatvédelmi törvényeinek betartásáért. A Microsoft a jelentős felhőszolgáltatók közül elsőként fogadta el az új nemzetközi felhő-adatvédelmi szabványt is (ISO 27018). Továbbá létrehoztuk az Azure Government szolgáltatást, amely az Azure különálló verziójaként az USA közszolgálati intézményeinek szigorú megfelelőségi követelményeinek kíván eleget tenni.


Mindenütt ott van

Az Azure-szolgáltatásokat a Microsoft által felügyelt adatközpontok globális hálózata működteti 19 régióban. Több országban és régióban vagyunk jelen, mint az Amazon Web Services és a Google Cloud együttesen. Ez gyorsan növekvő globális jelenlét számos lehetőséget kínál ügyfeleinknek alkalmazásaik futtatására és munkájuk hatékonyságának növelésére. Az Azure az első multinacionális felhőszolgáltató Kínában.


Kis- és nagyvállalatoknak egyaránt

Az Azure bármilyen terheléssel képes megbirkózni, legyen az egy kisebb fejlesztési és tesztelési projekt, vagy egy termék világpiaci bevezetése. A Fortune 500-as listáján szereplő vállalatok 57%-a használja az Azure-t, amely nagyvállalati szintű szolgáltatói szerződéseket, a hét minden napján napi 24 órás műszaki támogatást és non-stop szolgáltatásállapot-figyelést biztosít. Egy kis ízelítő ügyfélkörünkből: 3M, AccuWeather, Condé Nast, Diebold, GE Healthcare, HarperCollins, Heineken, LG, NBC, Pier 1 Imports, Real Madrid, Saab, Samsung, Trek, Xerox.


Gazdaságos és skálázható

Az Azure utólagos elszámolású szolgáltatásai igény szerint, gyorsan méretezhetők, így csak a ténylegesen felhasznált egységekért kell fizetni. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség iránti elkötelezettség azt jelenti, hogy mindig utolérhetetlen ár-teljesítmény arányt ér el.


Mélyebb betekintés az adatokba

Az Azure prediktív elemzési szolgáltatásai, a Machine Learning, a Power BI és a Stream Analytics újradefiniálják az üzleti intelligenciát. Megalapozottabb döntéseket hozhat, javíthatja az ügyfélszolgálati munka minőségét és új üzleti lehetőségeket fedezhet fel a strukturált, a strukturálatlan és a folyamatos átviteli IoT-adatok elemzése révén.

 

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook