1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Polycom collaboration

Polycom HD videokonferencia

Napjaink legfejlettebb audio-vizuális kommunikációs formája a High Definition videokonferencia kapcsolat. Ez a technológia minden részletében arra törekszik, hogy a személyes találkozás élményét a lehető legnagyobb mértékben biztosítsa a résztvevők számára.

A verbális eszközök, személyes varázs, kisugárzás, a beszélő felek egymásra hatása, a szemkontaktus mind-mind alapvetőek egy személyes találkozón. De hogyan érvényesíthetők ezek, ha a felek monitoron látják, hangszórókon hallják egymást? Valóban lefolytatható egy komoly tárgyalás úgy, hogy a résztvevők más-más helyszínen tartózkodnak?

A High Definiton videokonferencia rendszerek nagy felbontású kamerákkal és képernyőkkel, továbbá fejlett hangtechnikai eszközökkel biztosítanak élethű kapcsolatot a beszélő felek között. Ezt a műszaki eszközök és a legmodernebb jelátviteli berendezések tökéletes összhangja biztosítja. Így egy manapság már természetesnek számító üzleti internet kapcsolaton keresztül élethű beszélgetés, tárgyalás folytatható, számítógépes tartalmak, alkalmazások mutathatók be egymásnak.


A High Definition személyes, csoportos (tárgyaló, vagy oktatótermi), továbbá telepresence megoldások minden területen lehetőséget adnak a távolságokat átlépő, legfejlettebb kommunikációra. Korunk költség- és időérzékeny világában van reális, ésszerű megoldás a kommunikáció új, de emberi formáira.

A hang, videó, adat és web-es kollaborációs megoldások szállítójaként a Polycom a  legfejlettebb konferencia-technológiákat kínálja, hogy a cégek és szervezetek a  leghatékonyabban tudjanak együttműködni bármilyen hálózati körülmények között, bárhol is legyenek földrajzilag.

 

Egységes kommunikáció: Microsoft-Polycom

A Polycom a videokommunikáció megoldások legszélesebb választékát kínálja. Ezek a megoldások szabvány-alapúak és közvetlenül működnek együtt a Lync-el. A Polycom CX szériás megoldásai nem csak natív módon kapcsolódnak a Lynchez, de a felhasználói felületük is megegyezik, így a felhasználók már az első naptól kezdve bátran használhatják.

Integrálhatóság a meglévő Microsoft infrastruktúrával, pl Microsoft Active Directory, Exchange Server, Edge Server (tűzfal átjárás).

Lync kompatibilis kommunikációs megoldások vállalati szinten – addicionális gateway-ek nélkül.

 

Our Company

The main profile of Stark Solution Ltd. is designing and constructing virtualized systems, IT security solutions and online communication networks. Our skilled professional team is prepared to put  our customers ideas into reality.

 

Facebook