1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Application development

Portál és alkalmazás fejlesztés nagyvállalati szinten.

Microsoft SharePoint alapú fejlesztés

A SharePoint technológiára alapuló ügyfeleink üzleti igényeihez idomuló informatikai rendszereket kínálunk, melyek lehetnek a legegyszerűbb fájlszerverek vagy webportálok, de akár komplex vállalati csoportmunkát támogató rendszerek. Szolgáltatásaink kiterjednek a SharePoint „dobozos szoftverek” felhasználói felületen történő tesztre szabásától a kódolást igénylő egyedi fejlesztésig.

A rendszer kifejlesztésének és bevezetésének sikere egyrészt azon múlik, hogy az ügyfél üzleti igényeit és az eszközkészletben rejlő lehetőségeket mennyi képes a rendszertervező-fejlesztő csapat összehangolni. A fejlesztés komplexitásában több lépcsőn keresztül haladhat. Az üzelti igények döntő többsége a beépített elemek felhasználói felületen történő testreszabásával kielégíthető. Ezen túl egyedi munkafolyamatok (workflow-k) tervezhetők. A legegyedibb, legkomplexebb üzleti igényeknek is megfelelő felületi kijelző komponensek, üzleti logikai funkciók megvalósíthatóak.

 


Szolgáltatásaink kiterjednek SharePoint technológiára alapuló rendszerek tervezésére (igényfelmérés, architektúra, funkcionális és designtervek elkészítése), kivitelezésére (rendszer szoftverelemeinek telepítése, jogosultságok kialakítása, munkafolyamatok implementálása, felületi funkció kialakítása, egyedi fejlesztések és más rendszerekkel való integráció), valamint a kapcsolódó rendszerhasználati és adminisztrációs oktatásokra (üzemeltetési és felhasználói dokumentációk és oktatóanyagok elkészítésével), terméktámogatásra (például változáskezelésre, tartalom frissítésre). A szükséges termék licencek és infrastrukturális (hardver) környezet megteremtésében is rendelkezésére állunk.

 

Microsoft Dynamics CRM alapú fejlesztés

CRM rendszer használatát minden olyan vállalkozásnak – mérettől függetlenül – javasoljuk, ahol a vállalat sikeressége jelentős mértékben függ az ügyfelekkel történő kapcsolattartástól, az értékesítők hatékony munkájától, vagy éppen az ügyfélszolgálat működésének színvonalától. A Microsoft Dynamics CRM rendszer azon túl, hogy beépített munkafolyamatokkal segíti az értékesítők munkájának megszervezését, lehetőséget kínál az értékesítői munka kiértékelésére, a hatékonyság mérésére is.

Az ügyfélszolgálat munkáját a hatékony esetkezelés, a szabadon konfigurálható munkafolyamatok, a csoportmunka támogatása és a tudásbázis teszi gördülékenyebbé. A munkatársak egyszerűen hozzáférnek az ügyfelek adataihoz és a hozzájuk kapcsolódó nyitott, vagy lezárt esetekhez és a központi tudásbázisban gyorsan megtalálják a választ az ügyfelek gyakran feltett kérdéseire. Az eredmény hatékonyabb ügyfélkiszolgálás és elégedettebb ügyfelek. 

A Microsoft Dynamics CRM marketing modulja a vállalat ügyfeleiről rögzített adatok hatékony rendszerezését és ezen alapulva célzott marketing kampányok tervezését, végrehajtását és kiértékelését teszi lehetővé. A megoldás segítségével célzottabbá és költséghatékonyabbá válhatnak a vállalat által végrehajtott marketing tevékenységek, valamint egyszerűbbé és áttekinthetőbbé azok kiértékelése.

A Microsoft Dynamics CRM amellett, hogy egy teljes körű ügyfélkapcsolat menedzsment funkcionalitást kínál, egy kiváló fejlesztői keretrendszer is. Számos esettanulmány bizonyítja, hogy a rendszer testre szabásával a klasszikus ügyfélkapcsolat menedzsment funkciókon túlmutató feladatok – pl. projektek nyilvántartása, HR funkcionalitások kezelése, munkafolyamatok menedzselése – is kiválóan megoldhatók.

 

Our Company

The main profile of Stark Solution Ltd. is designing and constructing virtualized systems, IT security solutions and online communication networks. Our skilled professional team is prepared to put  our customers ideas into reality.

 

Facebook