1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Office 365

Csak úgy

A megszokott Office alkalmazások felhő alapú megoldásban.

Iroda a felhőben

Az Office 365 a Microsoft felhőben lévő irodai munkát és üzleti folyamatokat támogató rendszere. Alapvetően a hagyományos Office elemek /Word, Excel, PowerPoint, OneNote stb. mindegyikét tartalmazza, számos kiegészítő lehetőséggel. Az előfizetési csomagunktól függően komplett Office programot, dokumentumtárat, IP alapú telefon és videokonferencia rendszert, levelezési és weboldal létrehozási lehetőségeket is kaphatunk. Legegyszerűbben talán a nyilvános alkalmazások /Hotmail, Skype, Gmail/ működésével lehetne szemléltetni a cloud modellt. Internet böngésző segítségével lépünk be a saját, egyedi fiókunkba. 

 

A szoftverek a szolgáltató távoli szerverén futnak, annak erőforrásait terhelik. Nem a saját gépünkre mentődnek az adatok, hanem a szolgáltató tárolja, nekünk csupán internetkapcsolatra van szükségünk. Az Office 365 alapvető működési elve hasonló, viszont nem konkrétan egy szolgáltatást, hanem komplett szolgáltatáspalettát igényelhetünk testre szabottan. A felhőalapon történő működés nem műszaki-informatikai, hanem üzleti formációváltást jelent. 


Legfontosabb tulajdonságok:

 • 99,9%-os Microsoft által garantált rendelkezésre állás - Az Exchange levelező szerver nagyvállalatoknak szánt megoldás. Az Office365 az Exchange szerver havidíjas változata. Mivel az adatok itt fizikailag a Microsoft valamelyik szerverén tárolódik, biztosítani tudják, hogy gyakorlatilag kiesés nélkül, bármikor, bárhonnan hozzáférjen a leveleihez, naptárjához, névjegyeihez, feladataihoz. Ehhez csak internet kapcsolatra van szüksége.

  FIX havidíjas fizetési konstrukció - nincs beruházási költség, nincs szerver igény. Ön havidíjat fizet a Microsoftnak, hogy használhassa a nagyvállalkozásokat is kielégítő levelező szolgáltatását ugyanúgy, mint ahogy fizeti a telefonszámlát, vagy az internet számlát is. Az összeg a postaládák számától függ, hiszen e-mail fiókonként fizeti a havidíjat.

  Felhő alapú adattárolás - Ez azt jelenti, hogy fizikailag nem az Ön szerverein tárolódnak az adatok, hanem a Microsoft biztosít a levelezésének szerverparkot, és tárhelyet. Így nem kell törődnie az adatvesztés, vagy szerver meghibásodás kockázatával, hiszen a Microsoft garantálja, hogy az adatai mindig biztonságosan elérhetőek lesznek.

  Naptárak kezelése, és azok megosztása - Outlookban, webmailen vagy mobil eszközön létrehozható naptárbejegyzések. Ha valamelyik eszközön létrehozott egy naptárbejegyzést, az automatikusan, beavatkozás nélkül szinkronizálódik a többi eszközre is.

  Névjegyzékek kezelése és azok megosztása. - A naptár kezeléséhez hasonlóan történik Exchange alatt a névjegyek kezelése is. Tehát ha találkozik egy üzlettársával, barátjával, és beírja a telefonjába a telefonszámát, az automatikusan szinkronizálásra kerül, és látni fogja a névjegyet számítógépén is.

  Feladatok regisztrálása, kezelése, kiosztása. - A feladatok regisztrálása Exchange felületen néhány kattintás csupán. Miután leírta őket könnyen kioszthatja kollegáinak, hogy aztán NE Önnek kelljen megcsinálnia! Miután kollégái megcsinálták a feladatot, Ön jelentést kap, hogy a feladat elkészült, és ellenőrizheti annak eredményét.

  Teljes körű szinkronizáció okos telefonokkal - Az Exchange szerver képes szinkronizálódni az okos telefonok mindegyikével, márkától és a telefon rendszerétől függetlenül. Ehhez csupán arra van szükség, hogy telefonja tudja kezelni az Exchange protokollt. Exchange alapú levelezést eddig beállítottunk, Nokia - Symbian, Google - Android, Apple - IOS, és BlackBerry alapú telefonokra is.

  Szinkronizálódnak az e-mailek, naptár, névjegyek, és a feladatok - Outlook stílusú webmail megjelenés.

  Levelek egyszerű archiválása, visszakeresése - Az Exchangeben lehetőség van archív postafiók létrehozására, ami aztán biztonságban, több merevlemezen, a szerveren fog tárolódni. A már kevésbé lényeges e-maileket csak áthúzza az archiv mappába, vagy akár egy billentyű kombinációval is archiválhatja. Az archivált levelek ezután a szerver saját (láthatatlan) kulcsszavaival ellátja, hogy aztán egy szövegrészletből, feladóból, témából, másodperceken belül megtalálható legyen. 

  Több postaláda egyidejű, egyszerű kezelése - A megfelelő jogosultságok kiosztása után belenézhet bármelyik kollégájának a levelezésébe, jogot adhat saját levelezésének megtekintéséhez a kijelölt embereknek. Lehetősége lesz olyan jogosultságot kérni, hogy írhassanak levelet az Ön nevében, az Ön aláírásával, így a partner úgy fogja látni, mintha a saját kezével írta volna a levelet.

 

Our Company

The main profile of Stark Solution Ltd. is designing and constructing virtualized systems, IT security solutions and online communication networks. Our skilled professional team is prepared to put  our customers ideas into reality.

 

Facebook