1118 Budapest, Törökugrató u. 6.+36 (1) 655-5222‬  info@starksolution.eu

Stark Solution Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

SmartOffice4TFS

 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás
SmartOffice4TFS

A Microsoft megint közkincsé tett pár TFS használhatóságát javító, a szolgáltatásait kiegészítő fejlesztést és vásárlást. E cikkben ezek közül a SmartOffice4TFS komponens családot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Mindenki aki igazán használja a TFS-t hamar eljut oda, hogy miképp lehet az agilis elemeket minél könnyebben és áttekinthetőbben létrehozni, majd miképp lehetne ezeket valami könnyen kezelhető és karbantartható módon visszaszedni és dokumentálni?
Erre számos eszköz nyújt megoldást, de ezek gyakorlatilag egytől-egyig fizetősek (nem is kevésért, ráadásul nagyrészt kapcsolódó felhasználónként megvásárolandó licencekkel), így bizony mi is kerülgettük ezek bevezetését. Természetesen vannak kisebb-nagyobb open source alapú kezdeményezések a fenti probléma megoldására, de ezek nem teljeskörűek, s rengeteg hibától hemzsegnek. Mi is próbálkoztunk velük, de sajnos rengeteg munka árán is csak kevés az eredmény.

 

Megoldási lehetőség: SmartOffice4TFS

b2ap3_thumbnail_office4tfs.pngA Microsoft mostanság publikált változásai között megjelent az MSDN Enterprise előfizetők számára a SmartOffice4TFS licence lehetősége. Ezen eszköz segítségével a fenti problémát lehet gyorsan, egyszerűen és működő módon megoldani, mindössze egy érvényes MSDN Enterprise előfizetés kell hozzá.

A hozzáférés lekérését követően az adott felhasználó teljes jogú felhasználói licencet kap a termék használatára, mindaddig míg az MSDN Enterprise előfizetése érvényes.

 

Licence jogosultság lekérése

Jelentkezzünk be az MSDN fiókunkba és lépjünk be a személyes adatlapunkra. Itt találjuk meg az előny aktiválásához, és a termék bemutatóhoz szükséges linkeket. 

b2ap3_thumbnail_smartoffice4tfs-1.png

A folyamatot a Register and Download linkkel kezdeményezhetjük. A link hatására a rendszer átlép a gyártó oldalára, és itt adhatjuk meg a regisztrációhoz szükséges adatokat.

b2ap3_thumbnail_smartoffice4tfs-2.png

Az adatok megadása után a rendszer elkészíti számunkra a használathoz szükséges licecnce kulcsot, valamint felajánlja az átlépést a letöltő oldalra.

b2ap3_thumbnail_smartoffice4tfs-3.png

 

Telepítés

Azt hiszem egy fejlesztőt a Next-Next-Finish tipusú telepítés nem riaszt el, s a termék sem vár tőlünk többet. A telepítés befejezését követően a telepített komponensnek (Word, Outlook,Excel, Visio) megfelelő bemutató oldalt is megnyitja, így az első lépéseket egy kb 3 perces videón keresztül azonnal a kezünkbe adják.

Ezt követően már nincs más hátra, mint használatba kell venni a kapott terméket, lehetőséget, de ez már egy másik cikk témája lesz...

- Általános 0 hozzászólás
0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2020 május 27, szerda

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook