1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Iroda a felhőben avagy Office 365

 

Bárhonnan és mindig frissen

Akár az irodában, akár útközben dolgozik, mindig a rendelkezésére áll a jól ismert, csúcskategóriájú hatékonyságnövelő eszközkészlet. Az Office alkalmazásokkal elkészítheti, szerkesztheti és bárkivel, valós időben megoszthatja dokumentumait PC-ről vagy Macről, illetve iOS-, Android- vagy Windows-eszközről. Az O365 alkalmazási mindig a legújabb verzióra frissülnek, hogy Ön mindig a legújabb jogtiszta verziót használhassa.

Eszközök munkacsoportoknak

Felhasználónként akár 1 TB tárhellyel rengeteg hellyel rendelkezik az összes fájlja számára. Mivel online tárolja a fájlokat, emellett még meg is oszthatja azokat cége munkatársaival vagy külső személyekkel, bárhol és bármikor van erre szükség. Ha valamelyik eszközön létrehozott egy naptárbejegyzést, az automatikusan, beavatkozás nélkül szinkronizálódik a többi eszközre is. A naptár kezeléséhez hasonlóan történik a névjegyek kezelése is. Tehát ha találkozik egy üzlettársával, barátjával, és beírja a telefonjába a telefonszámát, az automatikusan szinkronizálásra kerül, és látni fogja a névjegyet számítógépén is.
A HD minőségű, több résztvevős videó, a tartalommegosztás és a megosztott naptárak lehetővé teszik, hogy mindig szinkronban legyen a csoportjával.

Teljes körű szinkronizáció okos telefonokkal

Az Exchange szerver képes szinkronizálódni az okos telefonok mindegyikével, márkától és a telefon rendszerétől függetlenül. Ehhez csupán arra van szükség, hogy telefonja tudja kezelni az Exchange protokollt. Exchange alapú levelezést eddig beállítottunk, Nokia - Symbian, Google - Android, Apple - IOS, és BlackBerry alapú telefonokra is.

Jó üzlet

FIX havidíjas fizetési konstrukció - nincs beruházási költség, nincs szerver igény. Ön havidíjat fizet a Microsoftnak, hogy használhassa a nagyvállalkozásokat is kielégítő levelező szolgáltatását ugyanúgy, mint ahogy fizeti a telefonszámlát, vagy az internet számlát is. Az összeg a postaládák számától függ, hiszen e-mail fiókonként fizeti a havi díjat. A szoftvert nem kell előre fizetni, és mindig naprakész. Az Office 365 előfizetések bérleti díjnak minősülnek, ezért költségként elszámolhatók.

Mindig készen

99,9%-os Microsoft által pénzügyileg is garantált rendelkezésre állás.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook