1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Cisco DX80

Az egy csapatban vagy közös feladaton dolgozó munkatársak nem feltétlenül tartózkodnak egy irodában, városban vagy akár ugyanabban az országban. Ahhoz azonban, hogy a lehető legjobb minőségben végezzék el – közös – feladataikat, virtuálisan mégis „közös teret” kell számukra teremteni.

Ebben segíthetnek azok a korszerű együttműködési eszközök, amelyekkel különösebb technológiai nehézségek nélkül, pár pillanat alatt megszervezhető például egy online találkozó. A jó minőségű, együttműködést támogató megoldások, köztük a videokonferencia ma már nem a vezetőség privilégiumai, hanem bárki számára elérhető, mindennapi munkaeszközök.

A megoldások legfontosabb jellemzői:

  • Kimagasló felhasználói élmény. Az Android-alapú, érintőképernyős DX70 és DX80 egy készülékben egyesítik a HD videókommunikációt, a csúcsminőségű hangátvitelt, illetve a webes konferenciamegoldásokat, emellett webes böngészésre is alkalmas és elérhetők róla az integrált üzleti alkalmazások.
  • Testre szabható munkafelület. Az Android operációs rendszer bevált architektúrát és jól dokumentált API-kat biztosít, így a vállalati, vagy a külső fejlesztők konkrét igényeket kiszolgáló alkalmazásokat fejleszthetnek – például interaktív falitáblát, amin a megbeszélés résztvevői rögzíthetik a javaslataikat, illetve integrálhatják a készülék funkcióit a vállalat CRM weboldalába vagy más alkalmazásokba is.
  • Intelligens technológia. A DX80 tartalmazza az Intelligent Audio nevű új funkciót, amely biztosítja, hogy amit látunk, azthalljuk is. A hívott fél a hívó személyt látja és hallja, nem pedig a háttérzajt (például otthoni munka esetén az ugató kutyát, vagy munkahelyen a szomszédos asztalnál beszélgetőket). A készülék a Cisco nemrégiben bejelentett Intelligent Proximity technológiájával is rendelkezik, így összepárosítható a felhasználó mobiltelefonjával, hozzáférést biztosítva a névjegyzékhez és hívásnaplóhoz. A folyamatban lévő hívások is átirányíthatók az asztali készülékekre, hasonlóan az autóban használt kihangosító megoldásokhoz.
  • Felhasználói profilok. A készülék olyan munkahelyen is használható, ahol több ember dolgozik felváltva ugyanannál az íróasztalnál. Az aktuális felhasználó bejelentkezik az eszközre, amely „emlékszik” rá, és betölti eltárolt beállításait, névjegyzékét, híváslistáját és egyéb adatait.
  • Lenyűgöző formaterv. A DX70 és DX80 amellett, hogy csökkenti az íróasztal zsúfoltságát, karcsú és vonzó vonalaival kiváló példája a Cisco legújabb, díjnyertes „skandiforniai” (Skandináv–kaliforniai) formaterveinek.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook