1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Skype for Business

Közép és nagyvállalatokra szabott kollaborációs platform.

A Microsoft Skype for Business közép és nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs és kollaborációs platform. A Skype for Business tetszőleges helyen tartózkodó személyek között teremt kapcsolatot a felhasználók megszokott munkakörnyezetének részeként. A Sype for Business egyetlen ügyféloldali alkalmazásban egyesíti a valós idejű kommunikáció különféle formáit, köztük a hang- és videohívásokat, az online-értekezleteket, a személyes jelenlétet, a csevegést, valamint az állandó csevegő funkciót. Ha egyetlen alkalmazás látja el több program feladatait, egyszerűbbé válik a rendszer kiépítése, használatba vétele és támogatása.

 


Kapcsolatteremtés bárkivel

Akár 250 személy is részt vehet az értekezleteken – még akkor is, ha nem a Skype Vállalati verzió felhasználói. Ehhez csak egy telefonra vagy internetkapcsolatra van szükség.

Sype for Business Web App pedig lehetővé teszi, hogy a számítógépek felhasználói HTML5-alapú böngészőből csatlakozzanak Sype for Business-értekezletekhez, és teljes értékűen kihasználhassák azok lehetőségeit, ideértve a több résztvevős HD-videoátvitelt, az internetes hanghívást, a csevegést, valamint az asztal, az alkalmazások és a PowerPoint megosztását.

Mobileszközökön használható Sype for Business-ügyfélalkalmazások érhetők el Windows Phone, iPhone, iPad és Android platformokon.


Hatékony munkavégzés az Office-alkalmazásokban

Megtekintheti partnerei online állapotát, értekezleteket ütemezhet az Outlookban és beszélgetéseket kezdeményezhet olyan alkalmazásokból, mint a Word vagy a PowerPoint. A partnerek elérhetőségi állapotát vizuális jelenlétjelzők mutatják. Névjegykártya gyűjtemény, amely megjeleníti a partner nagy felbontású fényképét, jelenlétét, állapotjegyzetét, tartózkodási helyét és a munkahelyével kapcsolatos adatokat. A kártya egységesen jelenik meg a Microsoft Office-alkalmazásokban.


Online értekezletek

Lehetséges virtuális szobák létrehozása vagy az ezekben való részvétel, amelyek témakörök szerint szerveződnek, és amelyekben munkacsoportok vagy kijelölt munkatársak találkoznak és dolgoznak együtt valós időben. A beszélgetések kereshetők és később is elérhetők maradnak, ami hatékony információ megosztást tesz lehetővé.


Biztonság és felügyelet

A beszélgetéseket megbízható hitelesítés és titkosítás védi, és Ön rendelkezhet a fiókok és funkciók felett. Az Aktív megfigyelés lehetőséget ad a Sype for Business-rendszergazdáknak, hogy a nyilvános interneten keresztül kísérjék figyelemmel a különféle adatközpontokhoz tartozó csoportokat, kiszolgálókat és hálózatokat.


IP telefónia

A Sype for Business ötvözi a hagyományos PBX telefónia képességeket a gazdag jelenléti információval, csevegéssel és konferenciahívásokkal egy komplett és hatékony kommunikációs megoldást kínálva. A felhasználóknak lehetőségük van az intuitív telefónia eszközök használatára bárhonnan, bármilyen eszközről, míg a rendszergazdáknak csupán egyetlen kiszolgáló üzemeltetésére kell fókuszálniuk. A Sype for Business Server üzemeltetése és bevezetése egységes és konzisztens a már meglévő Microsoft infrastruktúra megoldásokkal és kompatibilis a SIP protokollt ismerő telefon alközpontokkal.
A megszokott telefónia funkciók – hívás név alapján, hívás tartása, hívástovábbítás, hívásátvétel másik eszközre, hívásparkoltatás és visszavétel, hangposta, telefonos konferencia, hívás rögzítés – integránsan együttműködnek a jelenléti információval és csevegés képességekkel. A Skype for Business beépítetten képes kezelni csapathívásokat, amivel akár üzemeltetheti helpdesk szolgáltatását vagy ügyfélszolgálatát, melyeket IVR és Callcenter funkciókkal is bővíthet.

Fokozatos migráció a telefonalközpontról az egységes kommunikációra. A Sype for Business szerverrel együttműködni képes telefon alközpontok és más telekommunikációs eszközök listája nyitott a Microsoft Unified Communications Open Interoperability Program keretein belül. Mozgassa át felhasználóit fokozatosan, telefonalközpontjáról Sype for Business szerverre kihozva a legtöbbet a meglévő infrastruktúrájából és csökkentve az átállással járó kieséseket.


Tárgyalótermi rendszer

A Surface Hub végponti eszköz a Microsoft saját gyártású Skype for Business és Office alapú tárgyalótermi kommunikációs megoldása, kiegészítve whiteboard funkciókkal és sok egyéb hasznos kollaborációs megoldással.
Bővebb információért nézze meg a Surface Hub csoportmunka végpontokat a Surface termékeink között!

 

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook