1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Office 365

Csak úgy

A megszokott Office alkalmazások felhő alapú megoldásban.

Az Office 365 a Microsoft felhőben lévő irodai munkát és üzleti folyamatokat támogató rendszere. Alapvetően a hagyományos Office elemek /Word, Excel, PowerPoint, OneNote stb. mindegyikét tartalmazza, számos kiegészítő lehetőséggel. Az előfizetési csomagunktól függően komplett Office programot, dokumentumtárat, IP alapú telefon és videokonferencia rendszert, levelezési és weboldal létrehozási lehetőségeket is kaphatunk.  

 

 

 

 

Bárhonnan és mindig frissen

Akár az irodában, akár útközben dolgozik, mindig a rendelkezésére áll a jól ismert, csúcskategóriájú hatékonyságnövelő eszközkészlet. Az Office alkalmazásokkal  elkészítheti, szerkesztheti és bárkivel, valós időben megoszthatja dokumentumait PC-ről vagy Macről, illetve iOS-, Android- vagy Windows-eszközről. Az O365 alkalmazási mindig a legújabb verzióra frissülnek, hogy Ön mindig a legújabb jogtiszta verziót használhassa.

 
Eszközök munkacsoportoknak

Felhasználónként akár 1 TB tárhellyel rengeteg hellyel rendelkezik az összes fájlja számára. Mivel online tárolja a fájlokat, emellett még meg is oszthatja azokat cége munkatársaival vagy külső személyekkel, bárhol és bármikor van erre szükség. Ha valamelyik eszközön létrehozott egy naptárbejegyzést, az automatikusan, beavatkozás nélkül szinkronizálódik a többi eszközre is. A naptár kezeléséhez hasonlóan történik a névjegyek kezelése is. Tehát ha találkozik egy üzlettársával, barátjával, és beírja a telefonjába a telefonszámát, az automatikusan szinkronizálásra kerül, és látni fogja a névjegyet számítógépén is.

A HD minőségű, több résztvevős videó, a tartalommegosztás és a megosztott naptárak lehetővé teszik, hogy mindig szinkronban legyen a csoportjával.

 
Teljes körű szinkronizáció okos telefonokkal

Az Exchange szerver képes szinkronizálódni az okos telefonok mindegyikével, márkától és a telefon rendszerétől függetlenül. Ehhez csupán arra van szükség, hogy telefonja tudja kezelni az Exchange protokollt. Exchange alapú levelezést eddig beállítottunk, Nokia - Symbian, Google - Android, Apple - IOS, és BlackBerry alapú telefonokra is.

 
Jó üzlet!

FIX havidíjas fizetési konstrukció - nincs beruházási költség, nincs szerver igény. Ön havidíjat fizet a Microsoftnak, hogy használhassa a nagyvállalkozásokat is kielégítő levelező szolgáltatását ugyanúgy, mint ahogy fizeti a telefonszámlát, vagy az internet számlát is. Az összeg a postaládák számától függ, hiszen e-mail fiókonként fizeti a havi díjat. A szoftvert nem kell előre fizetni, és mindig naprakész. Az Office 365 előfizetések bérleti díjnak minősülnek, ezért költségként elszámolhatók.


Mindig készen

99,9%-os Microsoft által pénzügyileg is garantált rendelkezésre állás.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook