1118 Budapest, Törökugrató u. 6.. +36 (20) 231-5587 info@starksolution.eu

Bemutatkozó

A cég 2010-ben alakult, más cégekből kiváló szakemberek által alapítva. Fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy ügyfeleink elképzeléseit átültesse a valóságba.

Minden megoldásunkban kiemelten figyelünk a technikai és anyagi megfontolások lehető leghatékonyabb összeegyeztetésére, hogy az ügyfél minden igényt kielégítő, költséghatékony és biztonságos informatikai háttérrel dolgozva a lehető legtöbbet hozhassa ki vállalkozása, intézménye, szervezete lehetőségeiből.

Hosszú távú üzleti kapcsolat építésére törekszünk ügyfeleinkkel, ezért mindig a partnereink számára elérendő célokat vesszük figyelembe a rövidtávú üzleti megfontolások helyett.

A minket vezérlő alapvető értékek az élvonalbeli szakmai kompetencia, a kiváló minőség, a hatékonyság és a vevői elégedettség.

Magunkról

A Stark Solution Kft. fő profilja a komplex rendszerek és megoldások tervezése és kivitelezése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy mind felhő alapú mind a helyi megoldásokra átültesse. 

Utolsó blogbejegyzések

Facebook